Bando Kayış Bayilerini Bilgilendirdi

Bando Kayış Bayilerini Bilgilendirdi

Bando Kayış Bayilerini Bilgilendirdi


Dünyanın en büyük kayış üreticilerinden biri olan (Japon) Bando Kayış Sanayi, Bayramoğlu Hegsagone Otel’de Türkiye Distribütörü Bilya Sanayi A.Ş. ile birlikte, bayilerine yeni ürünlerini tanıtan bir seminer düzenledi.

Tüm gün süren seminere, Türkiye genelinde endüstriyel bayilerin satış temsilcileri katıldı.

İlk bölümde, Bando Kayış Türkiye Başkanı Matsumato ve Bilya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara açılış konuşmalarını yaptı. Bando Kayış Satış ve Pazarlama Müdürü Kenan Kamil Kaptan, Dünya’daki diğer Bando kuruluşları ve Bando Kayış Türkiye hakkında bilgilendirme konuşması yaptı, ardından Bando tanıtım filmi izlendi. İkinci bölümde,  Bando Kayış’ın Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisi gezilerek, katılımcılara kayış üretim süreçleri hakkında bilgi verildi.  Bando Kayış Satış ve Pazarlama Yöneticisi Fikret Tetik tarafından, dört oturumdan oluşan eğitim verilirken, akşam yemeği yenilerek etkinlik tamamlandı.


Paylaş:

Sorularınız, yorumlarınız, acil yardıma veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen 0850 777 26 87 numaralı telefondan Bando Türkiye'yi aramaktan çekinmeyin veya hemen Bize Şimdi Yazın düğmesini tıklayarak iletişim formumuzu doldurun.