Bando Türkiye 2. Bayi Toplantısı

Bando Türkiye 2. Bayi Toplantısı

Bando Türkiye 2. Bayi Toplantısı



Bando Turkiye; klasik V kayışları, tırtıllı V kayışları ve Otomotiv kanallı kayışları üretimi yapmaktadır.

Endüstriyel ürünlerde %40’lık bir oranla Pazar lideri konumunda bulunmaktadır.

Ayrıca, Otomotiv pazarında; Toyota başta olmak üzere; Otokar, Isuzu, Türk Traktör, Erkunt Traktör, Başak Traktör, Honda ve Karsan gibi OEM firmalarına tedarikçilik yapmaktadır. Bando Türkiye; Almanya, İspanya, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere ürettiği ürünleri dünyanın her yerine ihraç etmektedir.

Düzenlenen bu bayi toplantısında Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden katılımcılar Kıbrıs'ta bulunan Elexus Hotel & Resort & Spa toplandılar. Bando Türkiye, 18-20 Ocak 2019 tarihleri ​​arasındaki 2. Bayi Toplantısı'nda tüm yerel bayileriyle bir araya geldi. 

Açılış konuşmasını Bando Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi & Direktör Sayın Kenan Kamil KAPTAN tarafından yapıldı. Ayrıca toplantı, Bando denizaşırı Direktör’ü Sayın Kazuyuki MAMBA ve Sayın Koichi MIYABAYASHI (Türkiye Başkanı) katılımları ile gerçekleşmiştir.

2018 yılı, Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan bayilerle birlikte incelendi ve 2019 yılının hedefleri hakkında onlara sunum yapıldı. Bando ürünleri, yeni ürünlerin ve yeniliklerin de sunulduğu etkinlikte ayrıntılı olarak yer aldı. 2019'u plan ve beklentilerinin paylaşıldığı toplantı, karşılıklı diyalogların yapıldığı dostane bir atmosferde gerçekleşti.

Paylaş:

Sorularınız, yorumlarınız, acil yardıma veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen 0850 777 26 87 numaralı telefondan Bando Türkiye'yi aramaktan çekinmeyin veya hemen Bize Şimdi Yazın düğmesini tıklayarak iletişim formumuzu doldurun.