Pazar Lideri Bando Türkiye Bayileri ile Buluştu.

Pazar Lideri Bando Türkiye Bayileri ile Buluştu.

Pazar Lideri Bando Türkiye Bayileri ile Buluştu.


Bando Turkiye; klasik V kayışları, tırtıllı V kayışları ve Otomotiv kanallı kayışları üretimi yapmaktadır.

Endüstriyel ürünlerde %40’lık bir oranla Pazar lideri konumunda bulunmaktadır.
Ayrıca, Otomotiv pazarında; Toyota başta olmak üzere; Otokar, Isuzu, Türk Traktör, Erkunt Traktör, Başak Traktör, Honda ve Karsan gibi OEM firmalarına tedarikçilik yapmaktadır. Bando Türkiye; Almanya, İspanya, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere ürettiği ürünleri dünyanın her yerine ihraç etmektedir.


Düzenlenen bu bayi toplantısında Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden katılımcılar Bando Türkiye Üretim Tesisinde toplandılar.

Bando Türkiye, yeni endüstriyel bayilerle firmanın Japon müdürlerini bir araya getirdi. Bando Türkiye Başkanı Kazuyuki Nishikawa programın açılış konuşmasını yaptı. seminer, bayiler tarafından ilgiyle dinlendi.

Bayi toplantısında gerekli slayt sunumu yapıldı. Fabrikada düzenlenen öğle yemeğinden sonra, programa Crown Plaza-Viaport’ta devam edildi. Satış Pazarlama Genel Müdürü Kenan Kamil Kaptan, burada yaptığı konuşmada; Global Bando hakkında genel bilgiler verdi. Karlı satış teknikleri, bayi-üretici ve Bando arasında olması gereken ticari ilişkileri anlatan Kaptan, ayrıca düzenli müşteri ziyaretleri, sektörel bazlı çalışmaların yoğunlaştırılması, yıllık planlamanın nasıl yapılacağı, stok yönetimi, müşteri memnuniyeti gibi konulara değindi. Bando Şirket CEO’su Mitsutaka Yoshii de global pazarda şirketin konumu hakkında bayilere genel bilgiler verdi. Konuşmasında firmanın orta vadeli hedeflerini anlatan Yoshii, çok uluslu bir firma olarak dünyanın her yerinde üretim yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Paylaş:

Sorularınız, yorumlarınız, acil yardıma veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen 0850 777 26 87 numaralı telefondan Bando Türkiye'yi aramaktan çekinmeyin veya hemen Bize Şimdi Yazın düğmesini tıklayarak iletişim formumuzu doldurun.